Vakantiepark in Brabant

Heel veel gratis faciliteiten

Vakantiepark Prinsenmeer in Brabant is uniek door het prachtige meer dat als centrale middelpunt fungeert. Je kunt hier lekker naar hartenlust in zwemmen en spetteren. Sjees van de diverse glijbanen of geniet van het zonnetje op het zandstrand. Andere leuke voorzieningen waar je gebruik van kunt maken zijn: 

Vakantiepark Brabant - Prinsenmeer

Verrassend animatieprogramma

De Oostappen vakantieparken staan bekend om hun uitgebreide en steeds verrassende animatieprogramma. Jong en oud weet zich op ieder moment te vermaken door ons enthousiaste animatieteam. De unieke shows zijn een hele beleving voor het hele gezin!

Vakantiepark in Brabant

Naast alle activiteiten die er op Vakantiepark Prinsenmeer te beleven zijn, is er ook in de omgeving van het vakantiepark in Brabant veel te zien en te doen. Bezoek Nationaal Park De Groote peel. Een uniek gebied dat bestaat uit een grote hoogveen vlakte dat ooit de grens tussen Brabant en Limburg vormde. Het is een weid uitgestrekt natuurgebied van internationale klasse dat vooral bekend staat om de vele vogelsoorten die hier verblijven. Je kunt hier urenlange wandel- of fietstochten maken. Daarnaast ligt Vakantiepark Prinsenmeer ook in de buurt van pretpark de Efteling in Kaatsheuvel en Safaripark Beekse Bergen. 

Vakantiepark Brabant - Natuur

Boek nu ons vakantiepark in Brabant

 

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0493-326977 of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!