Gezellig Vakantiepark Asten

Activiteiten op het Prinsmeer

Waterpret staat centraal op Vakantiepark Prinsenmeer. Zo valt er in de zomermaanden genoeg pret te beleven in en rondom het strandbad. Probeer hier alle drie de glijbanen uit! Verder zijn er verschillende sportvoorzieningen zoals een beachvolleybalveld, airtrampoline en een midgetgolfbaan aanwezig nabij het strandbad. Andere leuke voorzieningen zijn: 

Vakantiepark Asten

Vakantiepark Asten

Naast alle activiteiten binnen en rondom Vakantiepark Prinsenmeer is er ook in de omgeving van het park veel te zien en te doen. Nationaalpark De Groote Peel is voorzien van vele fiets- en wandelroutes. 

In Asten zelf kun je de Botanische tuin en de Oude Molen bezoeken. Ook leuk; volg een rondleiding door de mooie kasteelreünie die verscholen ligt achter weelderige begroeiing aan de rand van de Peel. De restanten van het oude kasteel zijn ruim 600 jaar oud!

Een eigen accommodatie of lekker kamperen?

Een vakantie bij Oostappen hoeft niet duur te zijn! Wij houden de prijzen namelijk altijd laag. Kampeerliefhebbers kunnen terecht op een ruime mooi gelegen plek. De sfeer op onze campings is altijd top! Zie je kamperen niet zo zitten?

We verhuren ook diverse comfortabele accommodaties variërend van een Chalet of Mobile Home tot een Kampeerbungalow of een luxe Camping Hotel. Ook onze scherpe lastminuteaanbiedingen zijn zeker de moeite waard om in de gaten te houden!

Vakantiepark Asten

Boek ons vakantiepark Asten

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 ACSI RECRON   ADAC

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!